Borstvoeding geven kun je van nature, maar je moet het net als lopen, wel eerst leren.

Borstvoeding geven is de beste start die je je baby en jou kunt geven. Het is uniek en puur natuur.

Meestal zal het vanzelf goed gaan, maar wat als de dingen niet lopen zoals jij dat graag wilt met de borstvoeding? Dan kun je de steun en hulp van een lactatiekundige inschakelen. Zij is opgeleid om jou bij te staan in situaties waar juist meer begeleiding nodig is, om zo jouw doel te bereiken.

Je kindje wil niet goed aanhappen, je hebt tepelkloven of een onrustige baby, veel moeders hebben allerlei vragen rondom het geven van borstvoeding en zoeken dan naar advies of ondersteuning. Sommige vrouwen willen zich juist goed voorbereiden in de zwangerschap en willen graag naar een informatiebijeenkomst over borstvoeding. Wat je vraag over borstvoeding ook is, een lacatiekundige kan je hierbij helpen.

Wanneer het geven van borstvoeding niet gegaan is zoals je voor ogen had, is er een mogelijkheid om samen met een lactatiekundige een borstvoedingsplan op te stellen. Zo kijken we samen naar jouw doelen en wat de vorige keer minder goed verliep. Zo werken we samen een plan uit om voor jou de borstvoeding zo succesvol mogelijk te maken.

Ik geef je graag advies en ondersteuning tijdens jouw borstvoeding, zodat je een mooie ervaring rijker bent!

.