Aanbod

Ik geef als lactatiekundige iedere maand cursussen en ik bezoek je thuis of op de praktijk voor een consult als je kindje geboren is. Wil je een consult in de zwangerschap, dan kan dat ook. Voor actuele data en prijzen kun je kijken in de agenda.

Cursussen

In de zwangerschap kun je ter voorbereiding op je borstvoeding bij mij verschillende cursussen volgen. De cursus Borstvoeding: “Een kennismaking met het geven van borstvoeding” wordt in samenwerking met Verloskundige Praktijk Papendrecht gehouden. Dit is een algemene cursus, wat is borstvoeding, hoe komt het tot stand, hoe blijft je melkproductie stabiel, je maakt kennis met verschillende aanlegmanieren en je krijgt informatie hoe je de meest voorkomende problemen rondom het geven van borstvoeding kunt voorkomen.

Wil je liever op je eigen tempo een cursus volgen met je partner, dan raad geef ik de bovenstaande cursus op verzoek bij je thuis. De prijs voor deze cursus is €25,-, dit is inclusief een whats-app consult wanneer er nog vragen zijn.

Consulten

Ik geef op de praktijk en bij je thuis consulten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot consulten per telefoon, whats-app of per email. Mochten de vragen niet goed op deze manier te beantwoorden zijn, zal ik voorstellen dat ik langs kom voor een basis consult. Ik kijk tijdens een consult samen met jou naar jouw doel wat je wilt bereiken met je borstvoeding, maar ook of je wensen haalbaar zijn. Het geven van borstvoeding moet tenslotte prettig verlopen voor moeder en kind!

Op dit moment vergoeden veel ziektekostenverzekeraars geheel/gedeeltelijk de kosten van een lactatiekundig consult én de kosten van huur of koop van een borstkolf! Nieuwsgierig wat jou verzekering vergoed?